✓ Green design

✓ Innovative løsninger

✓ Ingen overraskelser

Om

Din forbindelse til en verden af automatisering

Med vores ambition om at gøre automatisering tilgængeligt for små- og mellemstore virksomheder, tilbyder vi en lang række af servicer i produktionen af prototype: fræsning, test, 3D-printning og proof-of-Concept. Som startup, er vi I gang med at designe og fremstille yderst skalerbare High mix, Low volume løsninger til konkurrencedygtige priser. Det gør det muligt at producere forskellige produkter på samme robotlinje og genbruge dyre dele. Vi har adskillige samarbejdspartnere, som sikrer høj erfaring og den bedste løsning til dig.

I et marked i konstant udvikling, er det vigtigt med en stærk position. Hos OneQnect stræber vi efter hele tiden at udvikle os, for at kunne sikre vores kunder en høj kvalitet og høj værdi. I den kommende tid kan du følge med på vores blog omkring udviklingen af vores nye GenSyS Automation løsning for High Mix, Low Volume produktioner, og selvfølgelig også vores andre igangværende projekter.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at forbedre eller automatisere din produktion, lagerfaciliteter, værksteder eller du har et produkt som blot mangler det sidste skub for at nå ud til kunderne. 

Har du ideer eller forslag, er vi også interesseret i at høre det.​

Tøv ikke med at kontakte os...

Book en uforpligtende samtale
​- Bliv kontaktet indenfor 48 timer

Udfylder du formularen her på siden, kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt, hvor der udarbejdes en plan og overslag på din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os ​på Linkedin

Følg os på LinkedIn og få større indblik i vores hverdag.

Kort om ONEQNECT

Med vores ambition om at gøre automatisering tilgængeligt for små- og mellemstore virksomheder, tilbyder vi en lang række af servicer i produktionen af prototype: fræsning, test, 3D-printning og proof-of-Concept.


CVR: 41375035

​Kontakt os

Klintevej 3, 8653 Them

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 87 37 76

E-mail: oneqnect@oneqnect.com

facebook-hvid​  linkedin-20-fill