✓ Green design

✓ Innovative løsninger

✓ Ingen overraskelser

Engineering Services

Omkostningsfrit design og projektforslag

For mange virksomheder, er det ofte det første skridt mod automatisering og robotteknologi, der er det sværeste. Derfor bruger vi gerne tid med dig, til at forstå lige præcis dit behov, og kommer med uforpligtende koncept-forslag.

Næste skridt er at puste liv i løsningen. Dette gøres blandt andet med 3D tegninger og 3D printede prototyper, og muliggør at få løsningen fysisk i hænderne og passet ind i dine faciliteter. Hvis behovet opstår, kan vi også bygge en demo-model på en af vores borde, så løsningen kan ses i funktion.

Dermed kan der justeres og tilpasses efter dine behov, inden vi går i gang med at producere og implementere den endelige løsning.

Box build service

Vi tilbyder en komplet service fra fremskaffelse af delene, samling og fragt til din kunde. Vores ESD-beskyttet værksted kan behandle PCBA, og kunden kan dermed få leveret det færdige produkt direkte fra OneQnect.

3D-printning & CNC fræsning

Blandt vores vigtigste værktøjer til rådighed, er et bredt udvalg af 3D-printere samt en 4-akse CNC-fræser, hvilket betyder vi kan fremstille din løsning i mange forskellige materialer. Vi understøtter en lang række af filamenter til 3D-printning, og hvis du har brug for at få printet forskellige prototyper, kan vi hjælpe med mindre produktionspartier.

Med en prototype, kan du få løsningen gjort håndgribelig og det er et vigtigt værktøj til at sikre at alt passer som det skal.

Standard ”off-the-shelf” dele

Det er vores ambition at gøre vores løsninger så standardiserede som muligt, så hvis en del går i stykker og skal udskiftes, så kan den del hurtigt fremskaffes og minimere din produktions nedetid. Målet er at sikre det udelukkende er delene specifikt til din produktion, der er speciallavet, mens resten er fremstillet til nemt og hurtigt at kunne blive udskiftet, repareret, opgraderet eller så at sige: være yderst skalerbart.​

Tøv ikke med at kontakte os...

Book en uforpligtende samtale
​- Bliv kontaktet indenfor 48 timer

Udfylder du formularen her på siden, kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt, hvor der udarbejdes en plan og overslag på din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os ​på Linkedin

Følg os på LinkedIn og få større indblik i vores hverdag.

Kort om ONEQNECT

Med vores ambition om at gøre automatisering tilgængeligt for små- og mellemstore virksomheder, tilbyder vi en lang række af servicer i produktionen af prototype: fræsning, test, 3D-printning og proof-of-Concept.


CVR: 41375035

​Kontakt os

Klintevej 3, 8653 Them

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 87 37 76

E-mail: oneqnect@oneqnect.com

facebook-hvid​  linkedin-20-fill