✓ Green design

✓ Innovative løsninger

✓ Ingen overraskelser

End of ARM tools

Opnå en fleksibel, præcis og pålidelig automatisering af dine produktion med det rigtige værktøj. Hos OneQnect kan vi hjælpe dig med det End of Arm Tool (EoAT), som opfylder lige præcis de behov din produktion har. Og ændre behovet sig, kan vi med minimal nedetid skifte værktøjet ud og have din produktion optimeret med nye produkter.

Øget fleksibilitet og omstillingsevne i din produktion

Det er i EoAT, at potentialet befinder sig. I stedet for at risikere lang nedetid for at skifte ud i produktionsfaciliteterne, kan produktionen omstilles hurtigt og nemt ved at montere et andet EoAT og indkøre nyt program. Dette medvirker til at skabe en mere fleksibel produktion, skulle produktet eller produktionsbehovet ændre sig.

Hvert End of Arm Tool giver robotten en specifik egenskab. Det kan f.eks. være alt fra gribearm til svejser, sensorer, bor m.m. Selv her findes der mange forskellige muligheder. Skal gribearmen håndtere O-ringe, cylindere eller skal den have multiple adaptive fingre? Det kan også være en fordel at kombinere flere værktøjer såsom at en gribearm også er udstyret med sensorer.

Vælg det rette End of Arm Tool

Når robotteknologisk automatisering skal implementeres i et produktions-setup, er det vigtigt med det rigtige EoAT, og vi indgår i en tæt dialog med vores kunder for at levere den bedste løsning til dem. Vi hjælper selvfølgelig med at implementere det rette End of Arm Tool til jeres robot, tilpasset præcist det behov I har.

Ønsker I automatisering i jeres virksomhed, er I velkomne til at skrive eller ringe til os, og så finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe jer – eller klik her og læs mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi hjælper også gerne med at udskifte eller levere enkelte dele til jeres nuværende automatik. 

Tøv ikke med at kontakte os...

Book en uforpligtende samtale
​- Bliv kontaktet indenfor 48 timer

Udfylder du formularen her på siden, kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt, hvor der udarbejdes en plan og overslag på din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os ​på Linkedin

Følg os på LinkedIn og få større indblik i vores hverdag.

Kort om ONEQNECT

Med vores ambition om at gøre automatisering tilgængeligt for små- og mellemstore virksomheder, tilbyder vi en lang række af servicer i produktionen af prototype: fræsning, test, 3D-printning og proof-of-Concept.


CVR: 41375035

​Kontakt os

Klintevej 3, 8653 Them

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 87 37 76

E-mail: oneqnect@oneqnect.com

facebook-hvid​  linkedin-20-fill