✓ Green design

✓ Innovative løsninger

✓ Ingen overraskelser

Automated Production Setup

Automatisering af din virksomhed starter her

Automatisér jeres produktion – OneQnect er med hele vejen.

Vores ambition er at gøre automatisering og robotteknologi tilgængelig for alle. Fra den friske iværksætter med eget produkt eller lille produktion, til at skabe værdi for store virksomheder, der står overfor udfordringerne med en bred produkt-portefølje (High mix, Low volume).

Vi lægger stor vægt på kvaliteten i vores løsninger, og sammen med vores samarbejdspartnere sikre en high-end og kosteffektiv turn-key løsninger til ethvert behov. Med OneQnect ved roret i processen for jeres automatisering, sikrer vi at du kommer i havn med den rette løsning for dig. Vi navigerer dig igennem alle processerne fra undfangelsen af ideen til implementeringen af den færdige automatisering. Vi har for mål at være din forbindelse til alle aspekter af rejsen til automatiseringen af din virksomhed.

Uanset om I ønsker hele jeres produktion automatiseret eller blot dele af den, kan OneQnect tilbyde både rådgivning og implementering. Vores netværk af kontakter og samarbejdspartnere vokser støt, og underbygger vores viden og ekspertise. Alt sammen til gavn for dig og din virksomhed.

Specifik alsidighed

Vores erfaring er, at en robotarm er et alsidigt værktøj uden at gå på kompromis med at være specifikt tilpasset dine behov. Armen kan tilpasses ethvert produktionsanlæg. Her sidder nøglen i valget af End of Arm Tool, som nemt kan udskiftes hvis produktionen skal omstilles – læs mere her.

Er du ikke interesseret i en robotarm som led i din automatisering, men en anden automatiseringsløsning, står OneQnect stadig klar til at levere et koncept specifikt tilpasset dine behov. Der er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Tøv ikke med at kontakte os...

Book en uforpligtende samtale
​- Bliv kontaktet indenfor 48 timer

Udfylder du formularen her på siden, kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt, hvor der udarbejdes en plan og overslag på din opgave. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os ​på Linkedin

Følg os på LinkedIn og få større indblik i vores hverdag.

Kort om ONEQNECT

Med vores ambition om at gøre automatisering tilgængeligt for små- og mellemstore virksomheder, tilbyder vi en lang række af servicer i produktionen af prototype: fræsning, test, 3D-printning og proof-of-Concept.


CVR: 41375035

​Kontakt os

Klintevej 3, 8653 Them

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 87 37 76

E-mail: oneqnect@oneqnect.com

facebook-hvid​  linkedin-20-fill